KASTAV BLUES FESTIVAL 2018.

Vrhunska glazba, ponuda craft piva i slobodan ulaz

Kastav Blues Festival, jedan od najpoznatijih i najpriznatijih glazbenih festivala u regiji ponovno će obilježiti početak kolovoza i to u osvježenom izdanju. U svojoj 11. godini festival ponovno vraća priču upravo tamo gdje je i počela – na pozornicu s najljepšim pogledom, u srce ovog doista posebnog grada. KBF se ove godine održava 3/4. kolovoza, a na pozornicu Fortica će istinski glazbeni virtuozi.

Prva večer rezervirana je za svjetski poznate i priznate vrhunske blues snage iz Italije, pa će tako nastupiti ANITA CAMARELLA & DAVIDE FACCHINI DUO te MIKE SPONZA BAND. Drugu festivalsku večeri na pozornicu će blues majstor TOMISLAV GOLUBAN uz pratnju svog banda, dok će festival zaključiti VLATKO STEFANOVSKI BLUES TRIO, na ovim prostorima rijetko koncertno viđena postava ovog makedonskog glazbenog virtuoza. Ako spomenemo da će Anita Camarella i Davide Facchini drugoga dana festivala održati i glazbenu radionicu Pod ložun, možemo reći da Kastav ljubiteljima glazbe priprema dva doista spektakularna glazbena dana. Napomenimo da je oba dva dana festivala ulaz za posjetitelje slobodan.

Ove godine, KBF dobija još jednu novu dimenziju pa će tako posjetitelji, osim u vrhunskoj glazbi, moći uživati i u posebnoj ponudi craft pivovara koje će na festivalu predstaviti ponudu svojih najpopularnijih i najkvalitetnijih piva, a ni ljubitelji finih zalogaja neće ostati uskraćeni tog užitka. Grad Kastav, TZ Grada Kastva i umjetnički ravnatelj festivala Damir Halilić Hal najavljuju izvrstan festival koji će se i ove godine prisjetiti “Philadelphia” Jerry Ricks-a, čovjeka koji je ostavio neizbrisiv trag u gradu kojeg je prigrlio kao i grad njega.

 

      Kastav blues festival